Удон & Локшина & Соба
Соба і удон - два найпопулярніші види локшини в Японії, але вони мають різні якості і по-різному використовуються в японській кухні.
Удон готується шляхом замішування міцного білого пшеничного борошна, солі та води. Це товста біла локшина у вигляді стрічки, популярна у японській кухні. Його можна їсти гарячим або холодним, що робить його універсальним інгредієнтом для всього, від гарячих супів до холодних салатів. У Японії цілком нормально ковтати локшину, що додає задоволення та вражень від удона.
Локшина соба - це довгі тонкі пасма локшини, виготовлені з гречаного борошна та води. Японською «соба» означає гречка, а традиційна локшина соба на 100% складається з гречаного борошна. Локшина соба є зіркою різних японських страв з локшини, таких як салати та супи, які подають як у гарячому, так і холодному вигляді. Локшина соба тонка, як спагетті, коричневого кольору.
Удон часто подають у супах із локшиною з гарячим бульйоном, хоча іноді він буває холодним із соусом. Локшину соба частіше подають теплою або холодною з соусом – рідше в супи.
Удон готується шляхом замішування міцного білого пшеничного борошна, солі та води. Це товста біла локшина у вигляді стрічки, популярна у японській кухні. Його можна їсти гарячим або холодним, що робить його універсальним інгредієнтом для всього, від гарячих супів до холодних салатів. У Японії цілком нормально ковтати локшину, що додає задоволення та вражень від удона.
Локшина соба - це довгі тонкі пасма локшини, виготовлені з гречаного борошна та води. Японською «соба» означає гречка, а традиційна локшина соба на 100% складається з гречаного борошна. Локшина соба є зіркою різних японських страв з локшини, таких як салати та супи, які подають як у гарячому, так і холодному вигляді. Локшина соба тонка, як спагетті, коричневого кольору.
Удон часто подають у супах із локшиною з гарячим бульйоном, хоча іноді він буває холодним із соусом. Локшину соба частіше подають теплою або холодною з соусом – рідше в супи.
в виде галереив виде списка
- Корейська локшина Фреш удон, TM Sukina, 3 порції по 200 г 1204109 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Вермішель рисова 5 мм GOLDEN LION BRAND, без глютену Таїланд, 400 г 1426110 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Рис круглозернистий для суші Premium Japonica, В'єтам, 25 кг. 18742 363 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейський удон Санукі з морськими водоростями, ТМ Samlip, 3 порції по 228 г 1195159 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб
- Рис для суші LOTUS KOSHIHIKARI (КОШІХІКАРІ ) В'єтнам, 1 кг 1393111 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб
- Рисова локшина SA GIANG Banh Pho Sa Dec 5 мм Таїланд, 400 г 1425126 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб
Соба і удон - два найпопулярніші види локшини в Японії, але вони мають різні якості і по-різному використовуються в японській кухні.
Удон готується шляхом замішування міцного білого пшеничного борошна, солі та води. Це товста біла локшина у вигляді стрічки, популярна у японській кухні. Його можна їсти гарячим або холодним, що робить його універсальним інгредієнтом для всього, від гарячих супів до холодних салатів. У Японії цілком нормально ковтати локшину, що додає задоволення та вражень від удона.
Локшина соба - це довгі тонкі пасма локшини, виготовлені з гречаного борошна та води. Японською «соба» означає гречка, а традиційна локшина соба на 100% складається з гречаного борошна. Локшина соба є зіркою різних японських страв з локшини, таких як салати та супи, які подають як у гарячому, так і холодному вигляді. Локшина соба тонка, як спагетті, коричневого кольору.
Удон часто подають у супах із локшиною з гарячим бульйоном, хоча іноді він буває холодним із соусом. Локшину соба частіше подають теплою або холодною з соусом – рідше в супи.
Удон готується шляхом замішування міцного білого пшеничного борошна, солі та води. Це товста біла локшина у вигляді стрічки, популярна у японській кухні. Його можна їсти гарячим або холодним, що робить його універсальним інгредієнтом для всього, від гарячих супів до холодних салатів. У Японії цілком нормально ковтати локшину, що додає задоволення та вражень від удона.
Локшина соба - це довгі тонкі пасма локшини, виготовлені з гречаного борошна та води. Японською «соба» означає гречка, а традиційна локшина соба на 100% складається з гречаного борошна. Локшина соба є зіркою різних японських страв з локшини, таких як салати та супи, які подають як у гарячому, так і холодному вигляді. Локшина соба тонка, як спагетті, коричневого кольору.
Удон часто подають у супах із локшиною з гарячим бульйоном, хоча іноді він буває холодним із соусом. Локшину соба частіше подають теплою або холодною з соусом – рідше в супи.