Кошик
4398 відгуків
+380 (66) 557-35-36
+380 (50) 886-57-94
+380 (98) 245-76-74
T A I Y A K I _ M A R T
Кошик

Удон & Локшина & Соба

Соба і удон - два найпопулярніші види локшини в Японії, але вони мають різні якості і по-різному використовуються в японській кухні.
Удон готується шляхом замішування міцного білого пшеничного борошна, солі та води. Це товста біла локшина у вигляді стрічки, популярна у японській кухні. Його можна їсти гарячим або холодним, що робить його універсальним інгредієнтом для всього, від гарячих супів до холодних салатів. У Японії цілком нормально ковтати локшину, що додає задоволення та вражень від удона.
Локшина соба - це довгі тонкі пасма локшини, виготовлені з гречаного борошна та води. Японською «соба» означає гречка, а традиційна локшина соба на 100% складається з гречаного борошна. Локшина соба є зіркою різних японських страв з локшини, таких як салати та супи, які подають як у гарячому, так і холодному вигляді. Локшина соба тонка, як спагетті, коричневого кольору.
Удон часто подають у супах із локшиною з гарячим бульйоном, хоча іноді він буває холодним із соусом. Локшину соба частіше подають теплою або холодною з соусом – рідше в супи.
в виде галереив виде списка
Соба і удон - два найпопулярніші види локшини в Японії, але вони мають різні якості і по-різному використовуються в японській кухні.
Удон готується шляхом замішування міцного білого пшеничного борошна, солі та води. Це товста біла локшина у вигляді стрічки, популярна у японській кухні. Його можна їсти гарячим або холодним, що робить його універсальним інгредієнтом для всього, від гарячих супів до холодних салатів. У Японії цілком нормально ковтати локшину, що додає задоволення та вражень від удона.
Локшина соба - це довгі тонкі пасма локшини, виготовлені з гречаного борошна та води. Японською «соба» означає гречка, а традиційна локшина соба на 100% складається з гречаного борошна. Локшина соба є зіркою різних японських страв з локшини, таких як салати та супи, які подають як у гарячому, так і холодному вигляді. Локшина соба тонка, як спагетті, коричневого кольору.
Удон часто подають у супах із локшиною з гарячим бульйоном, хоча іноді він буває холодним із соусом. Локшину соба частіше подають теплою або холодною з соусом – рідше в супи.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner