Локшина
Зазвичай азіатська пшенична локшина готується з пшеничного борошна та яєць, як і італійська паста. Більшість азіатської яєчної локшини виготовляються шляхом витягування та розтягування локшини. У цілому нині, азіатська локшина більш пружна, ніж її італійські аналоги.
Одна з найкращих особливостей скляної локшини – це те, що її можна подавати гарячими, прохолодними чи холодними. Гарячу скляну локшину додають у супи, щоб надати стравам пікантні та крохмалисті нотки. Багато смажені страви та страви з локшини подаються за кімнатної температури, що відмінно підходить для цього інгредієнта.
На відміну від пшеничного локшини, скляна локшина не стає такою липкою, коли остигає, а це означає, що коли ви охолодите її і покладете в рулет з рисового паперу з креветками, салатом та фаршем зі свинини, все одно залишиться приємне освіжаюче пережовування. Це також відмінна локшина для холодного салату, заправленого арахісом, лаймом, кінзою та іншими сміливими інгредієнтами. На відміну від інших видів локшини, її можна обсмажити у фритюрі, щоб отримати пишну хрустку текстуру.
- Вермішель рисова 5 мм GOLDEN LION BRAND, без глютену Таїланд, 400 г 1426110 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейська рисова локшина, TM Ottogi, Південна Корея, 500 г 1906167 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Крохмальна лапша Танмьйон, Beksul, Південна Корея, 300 г 1907183 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Рисова локшина SA GIANG Banh Pho Sa Dec 5 мм Таїланд, 400 г 1425126 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб
- Вермішель рисова GOLDEN LION BRAND, без глютену Таїланд, 170 г 171055 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб
Зазвичай азіатська пшенична локшина готується з пшеничного борошна та яєць, як і італійська паста. Більшість азіатської яєчної локшини виготовляються шляхом витягування та розтягування локшини. У цілому нині, азіатська локшина більш пружна, ніж її італійські аналоги.
Одна з найкращих особливостей скляної локшини – це те, що її можна подавати гарячими, прохолодними чи холодними. Гарячу скляну локшину додають у супи, щоб надати стравам пікантні та крохмалисті нотки. Багато смажені страви та страви з локшини подаються за кімнатної температури, що відмінно підходить для цього інгредієнта.
На відміну від пшеничного локшини, скляна локшина не стає такою липкою, коли остигає, а це означає, що коли ви охолодите її і покладете в рулет з рисового паперу з креветками, салатом та фаршем зі свинини, все одно залишиться приємне освіжаюче пережовування. Це також відмінна локшина для холодного салату, заправленого арахісом, лаймом, кінзою та іншими сміливими інгредієнтами. На відміну від інших видів локшини, її можна обсмажити у фритюрі, щоб отримати пишну хрустку текстуру.