Пшенична локшина
Тайяки март з радістю допоможе Вам визначитися з різними видами локшини, адже у нас більш ніж достатньо варіантів, щоб задовольнити Ваші вимоги!
Пшениця - це найпопулярніше зерно, яке використовується для приготування локшини в усьому світі, і це відноситься і до азіатської локшини.
Зазвичай азіатська пшенична локшина готується з пшеничного борошна та яєць, як і італійська паста. Але, хочемо відзначити, одна з головних відмінностей полягає в тому, що, якщо порівнювати італійські макарони, які виготовляються за допомогою розкочування, а потім тісто нарізають, більшість азіатської яєчної локшини виготовляються шляхом витягування та розтягування локшини.
Це впливає на глютен у тесті так само, як і розкочування, але локшина, що виходить, відрізняється за своєю текстурою і консистенцією. В цілому, азіатська локшина більш пружна, ніж її італійські аналоги.
- Корейська рисова локшина, TM Ottogi, Південна Корея, 500 г 1906167 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
Тайяки март з радістю допоможе Вам визначитися з різними видами локшини, адже у нас більш ніж достатньо варіантів, щоб задовольнити Ваші вимоги!
Пшениця - це найпопулярніше зерно, яке використовується для приготування локшини в усьому світі, і це відноситься і до азіатської локшини.
Зазвичай азіатська пшенична локшина готується з пшеничного борошна та яєць, як і італійська паста. Але, хочемо відзначити, одна з головних відмінностей полягає в тому, що, якщо порівнювати італійські макарони, які виготовляються за допомогою розкочування, а потім тісто нарізають, більшість азіатської яєчної локшини виготовляються шляхом витягування та розтягування локшини.
Це впливає на глютен у тесті так само, як і розкочування, але локшина, що виходить, відрізняється за своєю текстурою і консистенцією. В цілому, азіатська локшина більш пружна, ніж її італійські аналоги.