Кошик
4398 відгуків
+380 (66) 557-35-36
+380 (50) 886-57-94
+380 (98) 245-76-74
T A I Y A K I _ M A R T
Кошик

Пшенична локшина

Тайяки март з радістю допоможе Вам визначитися з різними видами локшини, адже у нас більш ніж достатньо варіантів, щоб задовольнити Ваші вимоги!

 

Пшениця - це найпопулярніше зерно, яке використовується для приготування локшини в усьому світі, і це відноситься і до азіатської локшини.

Зазвичай азіатська пшенична локшина готується з пшеничного борошна та яєць, як і італійська паста. Але, хочемо відзначити, одна з головних відмінностей полягає в тому, що, якщо порівнювати італійські макарони, які виготовляються за допомогою розкочування, а потім тісто нарізають, більшість азіатської яєчної локшини виготовляються шляхом витягування та розтягування локшини.

Це впливає на глютен у тесті так само, як і розкочування, але локшина, що виходить, відрізняється за своєю текстурою і консистенцією. В цілому, азіатська локшина більш пружна, ніж її італійські аналоги.

 
в виде галереив виде списка

Тайяки март з радістю допоможе Вам визначитися з різними видами локшини, адже у нас більш ніж достатньо варіантів, щоб задовольнити Ваші вимоги!

 

Пшениця - це найпопулярніше зерно, яке використовується для приготування локшини в усьому світі, і це відноситься і до азіатської локшини.

Зазвичай азіатська пшенична локшина готується з пшеничного борошна та яєць, як і італійська паста. Але, хочемо відзначити, одна з головних відмінностей полягає в тому, що, якщо порівнювати італійські макарони, які виготовляються за допомогою розкочування, а потім тісто нарізають, більшість азіатської яєчної локшини виготовляються шляхом витягування та розтягування локшини.

Це впливає на глютен у тесті так само, як і розкочування, але локшина, що виходить, відрізняється за своєю текстурою і консистенцією. В цілому, азіатська локшина більш пружна, ніж її італійські аналоги.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner