Токпоккі & Рапоккі
"Тток" означає рисові коржики і "бокки" - обсмажування з перемішуванням. Об'єднання цих двох слів утворює термін tteokbokki, або "смажений рисовий пиріг".
Токпоккі з колись вуличної їжі тепер перетворився на вишуканішу страву, яка подається в ресторанах у величезному горщику, повному таких інгредієнтів, як пельмені, овочі, локшина та сосиски.
Це все робить токпоки ідеальною їжею для друзів та сім'ї.
Рапоккі - це додавання рамена в ттокпоккі, жувальні корейські рисові коржики, обсмажені в гостро-солодкому соусі кочхуджан. Рапокки часто подають у закусочних по всій Південній Кореї як легший перекус; його можна швидко і легко перетворити на більш ситну основну страву. Неймовірно апетитні рисові коржики і пружна локшина є чудовим доказом (якщо вам це потрібно), що два вуглеводи краще ніж один.
- Корейські рисові палички для токпоккі, Yopokki, 600 г 1047267 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейські токпоккі у стакані з соусом чаджан, Yopokki, 120 г 1053143 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейські сирні токпоккі в стакані, TM Yopokki, 120 г 1369160 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейські токпоки класичні в стакані (гострі), Yopokki, 120 г 1751150 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейські топоккі солодко-гострі, Tteokbokki, Південна Корея, 360 г 1766392 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейські струмки класичні (гострі), Tteokbokki, Південна Корея, 360 г 1767392 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейські токпоккі з сиром,Tteokbokki, Південна Корея, 360 г 1768392 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейські рапоккі у стакані з соусом чаджан, Yopokki, 145 г 2039165 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейські рапоккі у стакані з соусом каррі, Yopokki, 145 г 2040165 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейські рапоккі із солодко-гострим смаком, Yopokki, 260 г 2041203 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейські токпоккі у стакані зі смаком карбонара, Yopokki, 120 г 2060160 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
"Тток" означає рисові коржики і "бокки" - обсмажування з перемішуванням. Об'єднання цих двох слів утворює термін tteokbokki, або "смажений рисовий пиріг".
Токпоккі з колись вуличної їжі тепер перетворився на вишуканішу страву, яка подається в ресторанах у величезному горщику, повному таких інгредієнтів, як пельмені, овочі, локшина та сосиски.
Це все робить токпоки ідеальною їжею для друзів та сім'ї.
Рапоккі - це додавання рамена в ттокпоккі, жувальні корейські рисові коржики, обсмажені в гостро-солодкому соусі кочхуджан. Рапокки часто подають у закусочних по всій Південній Кореї як легший перекус; його можна швидко і легко перетворити на більш ситну основну страву. Неймовірно апетитні рисові коржики і пружна локшина є чудовим доказом (якщо вам це потрібно), що два вуглеводи краще ніж один.