Водорості (кім, норі)
Норі - ця японська назва сушених їстівних водоростей. Заздалегідь норі нарізують на довгасті смужки, а потім поміщають у бульйон або воду. Крім того, водорості норі прекрасно підходять для страв з рису і японських салатів. Його також підсмажують перед упаковкою, і після відкриття його необхідно зберігати в герметичному контейнері, щоб зменшити дію повітря і запобігти поглинанню вологи, оскільки інакше він втратить свою хрусткість. Проте є один трюк, який можна використати, щоб "оживити" листи, які більше не хрусткі, - це злегка провести ними над джерелом тепла(наприклад, газовим або електричним очком на плиті) пару разів з кожного боку.
Кім - смажені водорості, приправлені і нарізані як ідеальний гарнір до їжі або як самостійна закуска. Цей рецепт краще всього підходить для тих, хто любить свіжообсмажені морські водорості і хоче, щоб гарнір був більш смачним!
в виде галереив виде списка
- Корейські норі для ролів, суші, кімпаба, ролів, 10 штук, OckDongJa, 20 г 118095 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейські хрусткі норі, з кунжутною олією, стріт фрай Ock Dong Ja, Південна Корея, 35 г 1181145 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Сушені водорості норі для суші Yaki Sushi Nori Китай, 10 аркушів, 28 г 138688 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Сушені водні норі для суші Китай, SP, 100 листів, 230 г 1787615 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейські хрусткі норі, з кунжутною олією стріт рай, Ock Dong Ja, Південна Корея, 70 г 1809203 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Сушені водорості норі для суші JHFOODS Yaki Sushi Nori Китай, 10 листів, 28 г 159471 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб
- Корейські норі для ролів, суші, кімпаба, ролів, 100 штук, OckDongJa, Південна Корея, 280 г 1806475 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб
- Корейські хрусткі норі, смак барбекю стріт фрай, Ock Dong Ja, Південна Корея, 70 г 1888227 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб
Норі - ця японська назва сушених їстівних водоростей. Заздалегідь норі нарізують на довгасті смужки, а потім поміщають у бульйон або воду. Крім того, водорості норі прекрасно підходять для страв з рису і японських салатів. Його також підсмажують перед упаковкою, і після відкриття його необхідно зберігати в герметичному контейнері, щоб зменшити дію повітря і запобігти поглинанню вологи, оскільки інакше він втратить свою хрусткість. Проте є один трюк, який можна використати, щоб "оживити" листи, які більше не хрусткі, - це злегка провести ними над джерелом тепла(наприклад, газовим або електричним очком на плиті) пару разів з кожного боку.
Кім - смажені водорості, приправлені і нарізані як ідеальний гарнір до їжі або як самостійна закуска. Цей рецепт краще всього підходить для тих, хто любить свіжообсмажені морські водорості і хоче, щоб гарнір був більш смачним!