Кімчі
Кімчі є головною стравою корейської кухні, що представляє собою гостро приправлені червоним перцем, зеленою цибулею та цибульним соком, часником та імбиром квашені (ферментовані) овочі, насамперед, пекінську капусту. У Кореї кімчі вважається однією з основних страв, а рамен з його смаком є візитною карткою номер один у шанувальників корейської кухні.
Також нам хочеться відзначити, що ця страва для тих, хто любить ризикувати та куштувати щось незвичайне. Кімчі може бути страшенно кислим, шалено гострим і досить пікантним. Оскільки він ферментований природним шляхом, кімчі є потужним джерелом пробіотиків, а також багатий на вітаміни та мінерали.
- Кімчі нарізане YOPOKKI YOKIMCHI Південна Корея, 160 г 1401160 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Кімчі класичне BIBIGO CJ CHEILJEDANG Південна Корея, 150 г 1775160 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
Кімчі є головною стравою корейської кухні, що представляє собою гостро приправлені червоним перцем, зеленою цибулею та цибульним соком, часником та імбиром квашені (ферментовані) овочі, насамперед, пекінську капусту. У Кореї кімчі вважається однією з основних страв, а рамен з його смаком є візитною карткою номер один у шанувальників корейської кухні.
Також нам хочеться відзначити, що ця страва для тих, хто любить ризикувати та куштувати щось незвичайне. Кімчі може бути страшенно кислим, шалено гострим і досить пікантним. Оскільки він ферментований природним шляхом, кімчі є потужним джерелом пробіотиків, а також багатий на вітаміни та мінерали.