Сушена риба
В'ялена риба використовується у різних кухнях світу: від азіатської до каджунської. Залежно від типу риби перед сушінням її можна вимочити в розчині солоної води. В'ялення риби - найпопулярніший спосіб зберегти цей продукт на довгий час в азіатських рибальських містечках. Потім сушену рибу нарізають на дрібні шматочки, щоб з'їсти як закуску, подрібнюють для використання в рецепті або змішують з рисом.
В'ялена риба використовується у різних кухнях світу: від азіатської до каджунської. Залежно від типу риби перед сушінням її можна вимочити в розчині солоної води. В'ялення риби - найпопулярніший спосіб зберегти цей продукт на довгий час в азіатських рибальських містечках. Потім сушену рибу нарізають на дрібні шматочки, щоб з'їсти як закуску, подрібнюють для використання в рецепті або змішують з рисом.