Перець & Приправи & Панірування
Перець має широке застосування в кулінарії, де використовуються три різні категорії перцю, такі як чорний перець, білий перець і зелений перець. Всі вони зроблені з одного фрукта, а різні методи обробки перетворюють фрукт на три сорти перцю. Крім іншого є й інші різні види, наприклад, той же перець чилі, який теж небайдужий багатьом.
Складні уподобання можна створити, використовуючи суміші спецій, які доповнюють один одного. Деякі спеції використовуються для їхнього смаку, в той час як інші використовуються для їхнього аромату. Стадія, на якій спеції додаються до страви, може мати велике значення. Зазвичай вони надають смак, якщо їх додають на початку процесу приготування, але якщо їх додають наприкінці, їх аромат буде найбільш помітним. Загалом деякі спеції можуть зберігатися роками.
- Борошно рисове клейке для моті (mochi) COCK BRAND Таїланд, 400 г 1389119 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейська приправа карі OTTOGI середньо-гостра Південна Корея, 100 г 1403116 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Порошок для приготування соусу Чаджан (Jjajang) Ottogi 100 грамів 1671153 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейський гострий перець Кочукару, пудра, для кімчі ТМ DaeKyung, 1 кг 1759725 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Приправа преміум для супу зі смаком яловичини 1кг, ТМ DAESANG, Південна Корея. 1939711 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Преміум приправа для Супу Гамчімі (смак морепродуктів) 500 г. TM DAESANG. Південна Корея. 1949435 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Приправа "Рибний бульйон "ХОНДАШІ" ТМ AKURA 30 г, Україна 198748 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Приправа преміум для супу зі смаком грибів 300 г, ТМ DAESANG, Південна Корея. 2036218 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейський гострий перець Кочукара, дрібний помел, для кімчі ТМ DaeKyung, 1 кг 1186725 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб
Перець має широке застосування в кулінарії, де використовуються три різні категорії перцю, такі як чорний перець, білий перець і зелений перець. Всі вони зроблені з одного фрукта, а різні методи обробки перетворюють фрукт на три сорти перцю. Крім іншого є й інші різні види, наприклад, той же перець чилі, який теж небайдужий багатьом.
Складні уподобання можна створити, використовуючи суміші спецій, які доповнюють один одного. Деякі спеції використовуються для їхнього смаку, в той час як інші використовуються для їхнього аромату. Стадія, на якій спеції додаються до страви, може мати велике значення. Зазвичай вони надають смак, якщо їх додають на початку процесу приготування, але якщо їх додають наприкінці, їх аромат буде найбільш помітним. Загалом деякі спеції можуть зберігатися роками.