Панірування & Темпура
Панірування - процес покриття їжі панірувальними сухарями, крекерними крихтами або горіхами перед приготуванням для поліпшення смаку і текстури їжі після її приготування. Після того, як їжа запанована,її потім запікають, обсмажують, смажать або смажать у фритюрі, щоб створити хрумку коротку, що покриває їжу. Якщо готова їжа вже волога, її обвалюють у муці, вмочують у збитих до однорідної рідкої консистенції яйцях, а потім панують з підсушеним хлібом або крекерами. Якщо їжа потребує вологи, рекомендується спочатку трохи покрити її збитими яйцями, а потім – обвалювати в муці, а потім остаточно покрити крихтами. Завжди злегка струшуйте надлишки борошна після того, як продукти обвалюються в муці.
- Борошно рисове клейке GOLDEN LION для моті, Таїланд, 500 г 1390116 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейські панірувальні сухарі Панко, ТМ Samlip, 200 г (термін придатності до 13.07.22) 124251 ₴Немає в наявності
- Борошно рисове клейке для моті (mochi) COCK BRAND Таїланд, 400 г 1389122 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб
Панірування - процес покриття їжі панірувальними сухарями, крекерними крихтами або горіхами перед приготуванням для поліпшення смаку і текстури їжі після її приготування. Після того, як їжа запанована,її потім запікають, обсмажують, смажать або смажать у фритюрі, щоб створити хрумку коротку, що покриває їжу. Якщо готова їжа вже волога, її обвалюють у муці, вмочують у збитих до однорідної рідкої консистенції яйцях, а потім панують з підсушеним хлібом або крекерами. Якщо їжа потребує вологи, рекомендується спочатку трохи покрити її збитими яйцями, а потім – обвалювати в муці, а потім остаточно покрити крихтами. Завжди злегка струшуйте надлишки борошна після того, як продукти обвалюються в муці.