Кошик
4399 відгуків
+380 (66) 557-35-36
+380 (50) 886-57-94
+380 (98) 245-76-74
T A I Y A K I _ M A R T
Кошик

Панірування & Темпура

Панірування - процес покриття їжі панірувальними сухарями, крекерними крихтами або горіхами перед приготуванням для поліпшення смаку і текстури їжі після її приготування. Після того, як їжа запанована,її потім  запікають, обсмажують, смажать або смажать у фритюрі, щоб створити хрумку коротку, що покриває їжу. Якщо готова їжа вже волога, її обвалюють у муці, вмочують у збитих до однорідної рідкої консистенції яйцях, а потім панують з підсушеним хлібом або крекерами. Якщо їжа потребує вологи, рекомендується спочатку трохи покрити її збитими яйцями, а потім – обвалювати в муці, а потім остаточно покрити крихтами. Завжди злегка струшуйте надлишки борошна після того, як продукти обвалюються в муці.

в виде галереив виде списка

Панірування - процес покриття їжі панірувальними сухарями, крекерними крихтами або горіхами перед приготуванням для поліпшення смаку і текстури їжі після її приготування. Після того, як їжа запанована,її потім  запікають, обсмажують, смажать або смажать у фритюрі, щоб створити хрумку коротку, що покриває їжу. Якщо готова їжа вже волога, її обвалюють у муці, вмочують у збитих до однорідної рідкої консистенції яйцях, а потім панують з підсушеним хлібом або крекерами. Якщо їжа потребує вологи, рекомендується спочатку трохи покрити її збитими яйцями, а потім – обвалювати в муці, а потім остаточно покрити крихтами. Завжди злегка струшуйте надлишки борошна після того, як продукти обвалюються в муці.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner