Кошик
4927 відгуків
+380 (50) 886-57-94
+380 (98) 245-76-74
T A I Y A K I _ M A R T
Кошик

Пасти

Місо - це паста, яку можна змішувати із соусами, заправками, рідким тестом та супами. Його можна їсти приготованим чи сирим.

Перцеві пасти чилі додадуть велику різноманітність у вашу кулінарію: деякі можуть бути знайомими, інші трохи екзотичнішими, які завжди є під рукою. Ось кілька прикладів пасти чилі: гострі, рибні, пряні, ферментовані або солодкі.

Ферментована соєва паста – традиційна корейська приправа. Вона складається в основному із соєвих бобів, які подрібнюються, варяться та ферментуються. Приблизно через три місяці тверді речовини та рідини поділяються, при цьому рідина піддається подальшій обробці, щоб стати соєвим соусом у корейському стилі, а тверда речовина розливається у пляшки та продається у вигляді ферментованої соєвої пасти або бобової пасти.

Паста васабі має пряний та гострий смак, пари, як правило, стимулюють ніс більше, ніж смакові рецептори.
Справжній васабі природно-зеленого кольору, у той час як західний васабі, виготовлений з хрону, зазвичай містить зелені барвники.

в виде галереив виде списка

Місо - це паста, яку можна змішувати із соусами, заправками, рідким тестом та супами. Його можна їсти приготованим чи сирим.

Перцеві пасти чилі додадуть велику різноманітність у вашу кулінарію: деякі можуть бути знайомими, інші трохи екзотичнішими, які завжди є під рукою. Ось кілька прикладів пасти чилі: гострі, рибні, пряні, ферментовані або солодкі.

Ферментована соєва паста – традиційна корейська приправа. Вона складається в основному із соєвих бобів, які подрібнюються, варяться та ферментуються. Приблизно через три місяці тверді речовини та рідини поділяються, при цьому рідина піддається подальшій обробці, щоб стати соєвим соусом у корейському стилі, а тверда речовина розливається у пляшки та продається у вигляді ферментованої соєвої пасти або бобової пасти.

Паста васабі має пряний та гострий смак, пари, як правило, стимулюють ніс більше, ніж смакові рецептори.
Справжній васабі природно-зеленого кольору, у той час як західний васабі, виготовлений з хрону, зазвичай містить зелені барвники.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner