Пасти
Місо - це паста, яку можна змішувати із соусами, заправками, рідким тестом та супами. Його можна їсти приготованим чи сирим.
Перцеві пасти чилі додадуть велику різноманітність у вашу кулінарію: деякі можуть бути знайомими, інші трохи екзотичнішими, які завжди є під рукою. Ось кілька прикладів пасти чилі: гострі, рибні, пряні, ферментовані або солодкі.
Ферментована соєва паста – традиційна корейська приправа. Вона складається в основному із соєвих бобів, які подрібнюються, варяться та ферментуються. Приблизно через три місяці тверді речовини та рідини поділяються, при цьому рідина піддається подальшій обробці, щоб стати соєвим соусом у корейському стилі, а тверда речовина розливається у пляшки та продається у вигляді ферментованої соєвої пасти або бобової пасти.
Паста васабі має пряний та гострий смак, пари, як правило, стимулюють ніс більше, ніж смакові рецептори.
Справжній васабі природно-зеленого кольору, у той час як західний васабі, виготовлений з хрону, зазвичай містить зелені барвники.


Корейська перцевая паста Кочудян (екстрагостра), Daesang 450 г 1634247 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб

Набір для супу Том Ка паста зі спеціями ТМ Maepranom, Таїланд, 105 г 1852146 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
Паста з гострого червоного перцю та коричневого рису 3 кг TM Daesang, Південна Корея. 19681 001 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
Паста з гострого червоного перцю 14кг преміум ТМ DAESANG, Південна Корея 19723 625 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
Соус Паста гостра з червоного перцю 5 кг ТМ O'Food, Південна Корея. 19931 851 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб






Корейська перцевая паста Кочудян (більш гостра), TM ChungJungOne, 1000 г 1111399 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб





Соєва паста Чаджан з смажених чорних бобів, TM Wang, 500 г 1123283 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб
Місо - це паста, яку можна змішувати із соусами, заправками, рідким тестом та супами. Його можна їсти приготованим чи сирим.
Перцеві пасти чилі додадуть велику різноманітність у вашу кулінарію: деякі можуть бути знайомими, інші трохи екзотичнішими, які завжди є під рукою. Ось кілька прикладів пасти чилі: гострі, рибні, пряні, ферментовані або солодкі.
Ферментована соєва паста – традиційна корейська приправа. Вона складається в основному із соєвих бобів, які подрібнюються, варяться та ферментуються. Приблизно через три місяці тверді речовини та рідини поділяються, при цьому рідина піддається подальшій обробці, щоб стати соєвим соусом у корейському стилі, а тверда речовина розливається у пляшки та продається у вигляді ферментованої соєвої пасти або бобової пасти.
Паста васабі має пряний та гострий смак, пари, як правило, стимулюють ніс більше, ніж смакові рецептори.
Справжній васабі природно-зеленого кольору, у той час як західний васабі, виготовлений з хрону, зазвичай містить зелені барвники.




