Кошик
5247 відгуків
+380 (50) 886-57-94
+380 (98) 245-76-74
T A I Y A K I _ M A R T
Кошик

Інщі пасти

Васабі — це гостра приправа з хріна, котра прийшла до нас з Японии, найбільш відома як доповнення до суші, сашимі, стравам з японської локшини(наприклад, удон) і багатьом іншим стравам. Паста васабі має пряний і гострий смак, пари, як правило, стимулюють ніс більше, ніж смакові рецептори, а його унікальний смак і запах обумовлені утворенням з'єднань, відомих як изотиоціанати, коли клітини розриваються після розрізання або ж терки. Свіжа паста з васабі швидко втрачає свою гостроту на повітрі, тому кореневище часто натирають безпосередньо перед поданням на стіл, традиційно за допомогою акулячої шкіри або дерев'яної терки. Він також доступний у вигляді сухого порошку або в тюбику. Справжній васабі природно зеленого кольору, тоді як західний васабі, виготовлений з хріну, зазвичай містить зелені барвники.

в виде галереив виде списка

Васабі — це гостра приправа з хріна, котра прийшла до нас з Японии, найбільш відома як доповнення до суші, сашимі, стравам з японської локшини(наприклад, удон) і багатьом іншим стравам. Паста васабі має пряний і гострий смак, пари, як правило, стимулюють ніс більше, ніж смакові рецептори, а його унікальний смак і запах обумовлені утворенням з'єднань, відомих як изотиоціанати, коли клітини розриваються після розрізання або ж терки. Свіжа паста з васабі швидко втрачає свою гостроту на повітрі, тому кореневище часто натирають безпосередньо перед поданням на стіл, традиційно за допомогою акулячої шкіри або дерев'яної терки. Він також доступний у вигляді сухого порошку або в тюбику. Справжній васабі природно зеленого кольору, тоді як західний васабі, виготовлений з хріну, зазвичай містить зелені барвники.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner