Соєві пасти
Ферментована соєва паста - традиційна корейська приправа. Вона складається в основному з соєвих бобів, які подрібнюються, варяться і ферментуються в традиційному процесі, він не використовує цвіль, а покладається на природнії бактерії. Приблизно через три місяці тверді речовини та рідини відокремлюються, при цьому рідина переробляється на соєвий соус у корейському стилі, а тверда речовина розливається в пляшки та продається як ферментована соєва паста або паста з бобів. Ферментована соєва паста має консистенцію, подібну до консистенції арахісового масла, і зазвичай не є однорідною, але містить шматочки ферментованих соєвих бобів.
- Соєва слабогостра паста Ссамжан для м'яса, ТМ Haechandeul, 170 г 1519167 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- -30%Корейська соева паста Чарещік CheilJedang, 14 кг !!!Термін до 11.12.2024 19112 628 ₴1 839,60 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- -30%Соєва пряна паста Ссамжан для м'яса, ТМ Haechandeul, Південна Корея, 14 кг. !!!Термін до 11.12.2024 19122 920 ₴2 044 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- -30%Соєва паста 14 кг Sunchang Doenjang, TM DAESANG, Південна Корея.!!!Знижка (Термін до 12.2024) 19512 465 ₴1 725,50 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Соєва паста Чаджан з смажених чорних бобів, TM Wang, 500 г 1123283 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб
- Соєва пряна паста Ссамжан для м'яса, ТМ Haechandeul, Південна Корея, 500 г 1774240 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб
- Соєва паста Чаджан із смажених чорних бобів, TM Wang, Південна Корея, 1000 г 1791363 ₴Немає в наявності
- Соєва пряна паста Ссамжан для м'яса, ТМ Daesang, Південна Корея, 500 г 1819168 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб
- Соєва слабогостра паста Ссамжан для м'яса, ТМ Daesang, Південна Корея, 170 г 182075 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб
Ферментована соєва паста - традиційна корейська приправа. Вона складається в основному з соєвих бобів, які подрібнюються, варяться і ферментуються в традиційному процесі, він не використовує цвіль, а покладається на природнії бактерії. Приблизно через три місяці тверді речовини та рідини відокремлюються, при цьому рідина переробляється на соєвий соус у корейському стилі, а тверда речовина розливається в пляшки та продається як ферментована соєва паста або паста з бобів. Ферментована соєва паста має консистенцію, подібну до консистенції арахісового масла, і зазвичай не є однорідною, але містить шматочки ферментованих соєвих бобів.