Кошик
4436 відгуків
+380 (66) 557-35-36
+380 (50) 886-57-94
+380 (98) 245-76-74
T A I Y A K I _ M A R T
Кошик

Місо пасти

Місо - це ключовий інгредієнт японської кухні, складає основу основного блюда, супа місо. Паста, схожа по текстурі на арахісове масло, зазвичай представляє собою  суміш соєвих бобів, зерна (наприклад, яменя або рису), солі і В залежності від сорту мисо може бути однорідним або грубим, а його ферментація займає від кількох тижнів до кількох років. 

 Місо — це паста, можна змішувати з соусами, заправками, рідким тестом і супами. Його можна є приготовленим або сирим. Так як місо — культивована їжа, краще всього додавати його в блюда, приготовлені на тривалий термін, в кінці приготування. Будьте обережні, щоб не кип'ятити такі страви, як місо-суп – при занадто сильному нагріванні можна убити активні бактерії в місо.

в виде галереив виде списка

Місо - це ключовий інгредієнт японської кухні, складає основу основного блюда, супа місо. Паста, схожа по текстурі на арахісове масло, зазвичай представляє собою  суміш соєвих бобів, зерна (наприклад, яменя або рису), солі і В залежності від сорту мисо може бути однорідним або грубим, а його ферментація займає від кількох тижнів до кількох років. 

 Місо — це паста, можна змішувати з соусами, заправками, рідким тестом і супами. Його можна є приготовленим або сирим. Так як місо — культивована їжа, краще всього додавати його в блюда, приготовлені на тривалий термін, в кінці приготування. Будьте обережні, щоб не кип'ятити такі страви, як місо-суп – при занадто сильному нагріванні можна убити активні бактерії в місо.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner