Місо пасти
Місо - це ключовий інгредієнт японської кухні, складає основу основного блюда, супа місо. Паста, схожа по текстурі на арахісове масло, зазвичай представляє собою суміш соєвих бобів, зерна (наприклад, яменя або рису), солі і В залежності від сорту мисо може бути однорідним або грубим, а його ферментація займає від кількох тижнів до кількох років.
Місо — це паста, можна змішувати з соусами, заправками, рідким тестом і супами. Його можна є приготовленим або сирим. Так як місо — культивована їжа, краще всього додавати його в блюда, приготовлені на тривалий термін, в кінці приготування. Будьте обережні, щоб не кип'ятити такі страви, як місо-суп – при занадто сильному нагріванні можна убити активні бактерії в місо.
- -40%Соєва паста місо темна Aka Miso, Китай 1 кг!!! Знижка (Термін до 11.2024) 1327197 ₴118,20 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- -40%Соєва паста місо світла Shiro Miso, Китай 1 кг!!! Знижка (Термін до 11.2024) 1748197 ₴118,20 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
Місо - це ключовий інгредієнт японської кухні, складає основу основного блюда, супа місо. Паста, схожа по текстурі на арахісове масло, зазвичай представляє собою суміш соєвих бобів, зерна (наприклад, яменя або рису), солі і В залежності від сорту мисо може бути однорідним або грубим, а його ферментація займає від кількох тижнів до кількох років.
Місо — це паста, можна змішувати з соусами, заправками, рідким тестом і супами. Його можна є приготовленим або сирим. Так як місо — культивована їжа, краще всього додавати його в блюда, приготовлені на тривалий термін, в кінці приготування. Будьте обережні, щоб не кип'ятити такі страви, як місо-суп – при занадто сильному нагріванні можна убити активні бактерії в місо.