Перець & Сіль
Перець — це сушені незрілі плоди рослин, які мають гострий запах і смак. Також він має корисні для здоров'я властивості і тому залишається улюбленою приправою у всьому світі і він широко використовується у всіх кухнях. Перець горошком і порошком має широке застосування в кулінарії, де використовуються три різних категорії перцю, такі як чорний перець, білий перець і зелений перець. Всі вони зроблені з одного фрукта, а різні методи обробки перетворюють фрукт в три сорта перцю. Крім іншого є й інші різні види, наприклад, той же перець чилі, який теж небайдужий багатьом.
Морська сіль - відмінний інгредієнт, яким можна посипати страви, щоб надати їм додатковий колір, аромат і хрускіт. Морська сіль може мати ту же харчову цінність, що й куховарська сіль, але вона має досконало другий смак і текстуру. Морська сіль, одержувана в результаті випару морської води, відома своїми крупними зернятками і солонуватим смаком. З іншої сторони, куховарська сіль виробляється з каменної солі і використовується в більшості рецептів, тому що дрібні зерна легко розчиняються.
- Корейський гострий перець Кочукара, дрібний помел, для кімчі ТМ DaeKyung, 1 кг 1186696 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейський гострий перець Кочукару, пудра, для кімчі ТМ DaeKyung, 1 кг 1759696 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб
- Корейський гострий перець Кочукару, дрібний помел, для кімчі ТМ DAEJOO, Південна Корея, 1 кг 1817658 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб
Тайяки март з радістю допоможе Вам визначитися c різними видами перця та сіллю, адже у нас більш ніж достатньо варіантів, щоб задовольнити Ваші вимоги!
Перець
Перець — це сушені незрілі плоди рослин, які мають гострий запах і смак. Також він має корисні для здоров'я властивості і тому залишається улюбленою приправою у всьому світі і він широко використовується у всіх кухнях. Перець горошком і порошком має широке застосування в кулінарії, де використовуються три різних категорії перцю, такі як чорний перець, білий перець і зелений перець. Всі вони зроблені з одного фрукта, а різні методи обробки перетворюють фрукт в три сорта перцю. Крім іншого є й інші різні види, наприклад, той же перець чилі, який теж небайдужий багатьом.
Сіль
Морська сіль - відмінний інгредієнт, яким можна посипати страви, щоб надати їм додатковий колір, аромат і хрускіт. Морська сіль може мати ту же харчову цінність, що й куховарська сіль, але вона має досконало другий смак і текстуру. Морська сіль, одержувана в результаті випару морської води, відома своїми крупними зернятками і солонуватим смаком. З іншої сторони, куховарська сіль виробляється з каменної солі і використовується в більшості рецептів, тому що дрібні зерна легко розчиняються.