Тогараші – це справжня японська приправа, яка складається з 7 спецій і дуже часто використовується в азіатській кухні. У складі приправи міститься:
- кунжут чорний та білий;
- чилі;
- імбир;
- апельсинова цедра;
- сичуанський перець;
- листочки подрібненого норі.
Приправа має гострий смак, тому її небагато буде достатньо, щоб надати страві пікантний смак. Тогараші найчастіше використовують для приготування гарнірів, страв із м'яса та морепродуктів.
Тогараші японського виробництва зробить смак страв цікавим та незабутнім!
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | S&B |
Країна виробник | Японія |
Вага | 300 г |
Кількість в упаковці | 1 шт. |
Тип спецій | Перець чилі |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Інформація для замовлення
- Ціна: 368 ₴