Ви полюбляєте справжні гострі страви? Тоді корейська кухня для Вас!
Кімчі - це головна страва корейської кухні, що представляє собою гостро приправлені червоним перцем, зеленою цибулею, а також часником та імбиром квашені (ферментовані) овочі, насамперед, пекінську капусту.
Ферментація кімчі відбувається природним шляхом, тому продукт є потужним джерелом пробіотиків, а також багатий на вітаміни та мінерали.
Хочемо відзначити, що ця страва для тих, хто любить ризикувати та пробувати щось незвичайне. Кімчі може бути страшенно кислим або шалено гострим і досить пікантним. У світі нараховується 180 різновидів кімчі.
До складу кімчі входить: пекінська капуста, цибуля зелена, часник, імбир, рибний соус, цукор, гострий перець пластівцями кочукару, груші, борошно.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 1000 г |
Вид консервації | Капуста |
Склад | пекинская капуста, лук, чеснок, морковь, дайкон, соль, перец красный Кочукару, рыбный соус, сахар, анчоусы. |
Термін придатності | 6 міс |
Упаковка | Скляна банка |
- Ціна: 391 ₴