Кошик
4399 відгуків
+380 (66) 557-35-36
+380 (50) 886-57-94
+380 (98) 245-76-74
T A I Y A K I _ M A R T
Кошик

М'яка упаковка

"Тток" означає рисові пиріжки та "боккі" – обсмажування з перемішуванням. Поєднання цих двох слів утворює термін tteokbokki, або «смажений рисовий пиріг».

Токпоккі з колись вуличної їжі тепер перетворився на вишуканішу страву, яка подається в ресторанах у величезному горщику, повному таких інгредієнтів, як пельмені, овочі, локшина та сосиски.
Це все робить токпоккі ідеальною їжею для друзів та сім'ї.

Gochujang (паста з ферментованого перцю) є головною основою соусу, але jjajang (солодкий соус із чорної квасолі) або каррі дає зовсім інший, але унікальний смак. Соус у західному стилі включає карбонару, більш вершкову та сирну. Назвіть будь-який соус, і ви будете здивовані, побачивши, наскільки він змінює смак, але зберігає суть токпоккі.

Щоб зробити токпоккі ще більш ситним і ситним, ви навіть можете додати локшину швидкого приготування або вермішель як додатковий бонус для об'єму, смаку та текстури. Крім того, з'єднайте його з кімпабом (рисовими рулетами з водоростями), і у вас буде свято.

Рапоккі - це додавання рамена в ттокпоккі, жувальні корейські рисові коржики, обсмажені в гостро-солодкому соусі кочхуджан. Рапокки часто подають у закусочних по всій Південній Кореї як легший перекус; його можна швидко і легко перетворити на більш ситну основну страву. Неймовірно апетитні рисові лепешки і уруга локшина є прекрасним доказом (якщо вам це потрібно), що два вуглеводу краще, ніж один.

Ви будете здивовані, наскільки легко і просто приготувати токпоккі - просто замовте і насолоджуйтеся автентичним смаком токпоккі з ТАЙЯКІ МАРТ!

в виде галереив виде списка

"Тток" означає рисові пиріжки та "боккі" – обсмажування з перемішуванням. Поєднання цих двох слів утворює термін tteokbokki, або «смажений рисовий пиріг».

Токпоккі з колись вуличної їжі тепер перетворився на вишуканішу страву, яка подається в ресторанах у величезному горщику, повному таких інгредієнтів, як пельмені, овочі, локшина та сосиски.
Це все робить токпоккі ідеальною їжею для друзів та сім'ї.

Gochujang (паста з ферментованого перцю) є головною основою соусу, але jjajang (солодкий соус із чорної квасолі) або каррі дає зовсім інший, але унікальний смак. Соус у західному стилі включає карбонару, більш вершкову та сирну. Назвіть будь-який соус, і ви будете здивовані, побачивши, наскільки він змінює смак, але зберігає суть токпоккі.

Щоб зробити токпоккі ще більш ситним і ситним, ви навіть можете додати локшину швидкого приготування або вермішель як додатковий бонус для об'єму, смаку та текстури. Крім того, з'єднайте його з кімпабом (рисовими рулетами з водоростями), і у вас буде свято.

Рапоккі - це додавання рамена в ттокпоккі, жувальні корейські рисові коржики, обсмажені в гостро-солодкому соусі кочхуджан. Рапокки часто подають у закусочних по всій Південній Кореї як легший перекус; його можна швидко і легко перетворити на більш ситну основну страву. Неймовірно апетитні рисові лепешки і уруга локшина є прекрасним доказом (якщо вам це потрібно), що два вуглеводу краще, ніж один.

Ви будете здивовані, наскільки легко і просто приготувати токпоккі - просто замовте і насолоджуйтеся автентичним смаком токпоккі з ТАЙЯКІ МАРТ!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner