Кошик
4927 відгуків
+380 (50) 886-57-94
+380 (98) 245-76-74
T A I Y A K I _ M A R T
Кошик

Скляна локшина

Тайяки март з радістю допоможе Вам визначитися з різними видами локшини, адже у нас більш ніж достатньо варіантів, щоб задовольнити Ваші вимоги!

 

Найпоширеніша скляна локшина складається з машу або солодкої картоплі. Наприклад, у Китаї більшість скляної локшини виготовляється з борошна маша, тоді як у Кореї зазвичай можна знайти локшину, приготовлену з солодкого картопляного крохмалю, під назвою данмен.

Одна з найкращих особливостей скляної локшини - це те, що її можна подавати гарячими, холодними або холодними. Гарячу скляну локшину додають у супи та гарячі каструлі, щоб надати стравам пікантні та крохмалисті нотки. Багато смажені страви та страви з локшини подаються за кімнатної температури, що відмінно підходить для цього інгредієнта.

На відміну від пшеничного локшини, скляна локшина не стає такою липкою, коли остигає, а це означає, що коли ви охолодите її і покладете в рулет з рисового паперу з креветками, салатом та фаршем зі свинини, все одно залишиться приємне освіжаюче пережовування. Це також відмінна локшина для холодного салату, заправленого арахісом, лаймом, кінзою та іншими сміливими інгредієнтами. На відміну від інших видів локшини, її можна обсмажити у фритюрі, щоб отримати пишну хрустку текстуру.

в виде галереив виде списка

Тайяки март з радістю допоможе Вам визначитися з різними видами локшини, адже у нас більш ніж достатньо варіантів, щоб задовольнити Ваші вимоги!

 

Найпоширеніша скляна локшина складається з машу або солодкої картоплі. Наприклад, у Китаї більшість скляної локшини виготовляється з борошна маша, тоді як у Кореї зазвичай можна знайти локшину, приготовлену з солодкого картопляного крохмалю, під назвою данмен.

Одна з найкращих особливостей скляної локшини - це те, що її можна подавати гарячими, холодними або холодними. Гарячу скляну локшину додають у супи та гарячі каструлі, щоб надати стравам пікантні та крохмалисті нотки. Багато смажені страви та страви з локшини подаються за кімнатної температури, що відмінно підходить для цього інгредієнта.

На відміну від пшеничного локшини, скляна локшина не стає такою липкою, коли остигає, а це означає, що коли ви охолодите її і покладете в рулет з рисового паперу з креветками, салатом та фаршем зі свинини, все одно залишиться приємне освіжаюче пережовування. Це також відмінна локшина для холодного салату, заправленого арахісом, лаймом, кінзою та іншими сміливими інгредієнтами. На відміну від інших видів локшини, її можна обсмажити у фритюрі, щоб отримати пишну хрустку текстуру.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner