Кошик
5464 відгуків
+380 (50) 886-57-94
+380 (98) 245-76-74
T A I Y A K I _ M A R T
Кошик

Рис

Існує багато видів рису, але загалом вони поділяються на категорії за формою (довгозерний чи короткозернистий) та кольору – білий чи коричневий. Білий рис має більш тривалий термін зберігання, швидко готується, але має м'який нейтральний смак; За поживністю він містить менше клітковини та білка, ніж цільнозерновий еквівалент. З іншого боку, коричневий рис містить як висівки, і зародки, зберігає горіховий смак.

Білий рис легко перетравлюється, з низьким вмістом клітковини, і при правильному приготуванні та подачі навряд чи викличе розлад шлунка. Це може бути корисно для тих, хто страждає від печії або нудоти, а також під час загострень, пов'язаних з такими станами, як хвороба Крона.

Оскільки рис від природи не містить глютену, він є цінним варіантом для людей із глютеновою хворобою або нечутливістю до глютену. Коричневий цільнозерновий сорт особливо корисний, оскільки він містить нерозчинну клітковину, яка сприяє травній функції і підживлює корисні кишкові бактерії, які так важливі для здоров'я.

Спортсмени часто вибирають білий рис як пріоритетне джерело енергії, особливо при відновленні після тренування. Це пов'язано з тим, що рафіновані вуглеводи, такі як білий рис, є джерелом швидких і доступних вуглеводів, які необхідні для заповнення глікогену в м'язах після фізичних навантажень.

в виде галереив виде списка

Існує багато видів рису, але загалом вони поділяються на категорії за формою (довгозерний чи короткозернистий) та кольору – білий чи коричневий. Білий рис має більш тривалий термін зберігання, швидко готується, але має м'який нейтральний смак; За поживністю він містить менше клітковини та білка, ніж цільнозерновий еквівалент. З іншого боку, коричневий рис містить як висівки, і зародки, зберігає горіховий смак.

Білий рис легко перетравлюється, з низьким вмістом клітковини, і при правильному приготуванні та подачі навряд чи викличе розлад шлунка. Це може бути корисно для тих, хто страждає від печії або нудоти, а також під час загострень, пов'язаних з такими станами, як хвороба Крона.

Оскільки рис від природи не містить глютену, він є цінним варіантом для людей із глютеновою хворобою або нечутливістю до глютену. Коричневий цільнозерновий сорт особливо корисний, оскільки він містить нерозчинну клітковину, яка сприяє травній функції і підживлює корисні кишкові бактерії, які так важливі для здоров'я.

Спортсмени часто вибирають білий рис як пріоритетне джерело енергії, особливо при відновленні після тренування. Це пов'язано з тим, що рафіновані вуглеводи, такі як білий рис, є джерелом швидких і доступних вуглеводів, які необхідні для заповнення глікогену в м'язах після фізичних навантажень.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner