Рис
Існує багато видів рису, але загалом вони поділяються на категорії за формою (довгозерний чи короткозернистий) та кольору – білий чи коричневий. Білий рис має більш тривалий термін зберігання, швидко готується, але має м'який нейтральний смак; За поживністю він містить менше клітковини та білка, ніж цільнозерновий еквівалент. З іншого боку, коричневий рис містить як висівки, і зародки, зберігає горіховий смак.
Білий рис легко перетравлюється, з низьким вмістом клітковини, і при правильному приготуванні та подачі навряд чи викличе розлад шлунка. Це може бути корисно для тих, хто страждає від печії або нудоти, а також під час загострень, пов'язаних з такими станами, як хвороба Крона.
Оскільки рис від природи не містить глютену, він є цінним варіантом для людей із глютеновою хворобою або нечутливістю до глютену. Коричневий цільнозерновий сорт особливо корисний, оскільки він містить нерозчинну клітковину, яка сприяє травній функції і підживлює корисні кишкові бактерії, які так важливі для здоров'я.
Спортсмени часто вибирають білий рис як пріоритетне джерело енергії, особливо при відновленні після тренування. Це пов'язано з тим, що рафіновані вуглеводи, такі як білий рис, є джерелом швидких і доступних вуглеводів, які необхідні для заповнення глікогену в м'язах після фізичних навантажень.
- Рис круглозернистий для суші Premium Japonica, В'єтам, 25 кг. 18742 363 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Рис для суші LOTUS KOSHIHIKARI (КОШІХІКАРІ ) В'єтнам, 1 кг 1393111 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб
- Пібімпаб із соусом чачжан Jajang Bibimbap, Easybab, Південна Корея, 108 г 1607189 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб
- Пібімпаб зі смаком кімчі Kimchi Bibimbap, Easybab, Південна Корея, 100 г 1608189 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб
- Пібімпаб зі смаком грибів Mushroom Bibimbap, Easybab, Південна Корея, 100 г 1609189 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб
- Пібімпаб із соусом бульдак Buldak Spicy Bibimbap, Easybab, Південна Корея, 100 г 1610189 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб
- Рис для суші 25 кг, (мішок) Koshihikari, Lotus, Китай 19272 175 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб
Існує багато видів рису, але загалом вони поділяються на категорії за формою (довгозерний чи короткозернистий) та кольору – білий чи коричневий. Білий рис має більш тривалий термін зберігання, швидко готується, але має м'який нейтральний смак; За поживністю він містить менше клітковини та білка, ніж цільнозерновий еквівалент. З іншого боку, коричневий рис містить як висівки, і зародки, зберігає горіховий смак.
Білий рис легко перетравлюється, з низьким вмістом клітковини, і при правильному приготуванні та подачі навряд чи викличе розлад шлунка. Це може бути корисно для тих, хто страждає від печії або нудоти, а також під час загострень, пов'язаних з такими станами, як хвороба Крона.
Оскільки рис від природи не містить глютену, він є цінним варіантом для людей із глютеновою хворобою або нечутливістю до глютену. Коричневий цільнозерновий сорт особливо корисний, оскільки він містить нерозчинну клітковину, яка сприяє травній функції і підживлює корисні кишкові бактерії, які так важливі для здоров'я.
Спортсмени часто вибирають білий рис як пріоритетне джерело енергії, особливо при відновленні після тренування. Це пов'язано з тим, що рафіновані вуглеводи, такі як білий рис, є джерелом швидких і доступних вуглеводів, які необхідні для заповнення глікогену в м'язах після фізичних навантажень.