Удон
Удон - це жувальна японська локшина з пшеничного борошна, води та солі, яку зазвичай подають у простому бульйоні на основі дасі. Вони товщі за гречану локшину соба - зазвичай від двох до чотирьох міліметрів - і можуть бути плоскими або округлими. Пшенична локшина удон зазвичай подається у вигляді супу з локшиною в гарячому бульйоні, але ви також знайдете її у вигляді холодної локшини з соусом для макання. Деякі з найбільш популярних страв удон:
Яке удон: Як і каке соба, каке удон - це простий суп із локшини з дасі, заправлений соєвим соусом та мирином.
Місо німі удон: це ситне рагу з удон з овочами, локшиною та яйцем некруто, що плаває в бульйоні з пасти місо.
Каррі удон: це популярна страва з товстої локшини, покритої японським каррі-ру.
Удон сукі: Удон сукі - це сукіяки (страва з локшини в гарячому горщику), що складається з локшини удон, бобового сиру, пагонів бамбука, зеленої цибулі, вугра, креветок, грибів шиїтаке, моті, редиски дайкон, шпинату та кури.
Які удон: ця страва складається з приготовленої локшини удон, обсмаженої з соєвим соусом, кунжутною олією та овочів, таких як зелена цибуля та капуста напа або бок-чою.
- Корейська локшина Фреш удон, TM Sukina, 3 порції по 200 г 1204109 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейський удон Санукі з морськими водоростями, ТМ Samlip, 3 порції по 228 г 1195159 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб
Удон - це жувальна японська локшина з пшеничного борошна, води та солі, яку зазвичай подають у простому бульйоні на основі дасі. Вони товщі за гречану локшину соба - зазвичай від двох до чотирьох міліметрів - і можуть бути плоскими або округлими. Пшенична локшина удон зазвичай подається у вигляді супу з локшиною в гарячому бульйоні, але ви також знайдете її у вигляді холодної локшини з соусом для макання. Деякі з найбільш популярних страв удон:
Яке удон: Як і каке соба, каке удон - це простий суп із локшини з дасі, заправлений соєвим соусом та мирином.
Місо німі удон: це ситне рагу з удон з овочами, локшиною та яйцем некруто, що плаває в бульйоні з пасти місо.
Каррі удон: це популярна страва з товстої локшини, покритої японським каррі-ру. .
Удон сукі: Удон сукі - це сукіяки (страва з локшини в гарячому горщику), що складається з локшини удон, бобового сиру, пагонів бамбука, зеленої цибулі, вугра, креветок, грибів шиїтаке, моті, редиски дайкон, шпинату та кури.
Які удон: ця страва складається з приготовленої локшини удон, обсмаженої з соєвим соусом, кунжутною олією та овочів, таких як зелена цибуля та капуста напа або бок-чою.