Кошик
4436 відгуків
+380 (66) 557-35-36
+380 (50) 886-57-94
+380 (98) 245-76-74
T A I Y A K I _ M A R T
Кошик

Удон

Удон - це жувальна японська локшина з пшеничного борошна, води та солі, яку зазвичай подають у простому бульйоні на основі дасі. Вони товщі за гречану локшину соба - зазвичай від двох до чотирьох міліметрів - і можуть бути плоскими або округлими. Пшенична локшина удон зазвичай подається у вигляді супу з локшиною в гарячому бульйоні, але ви також знайдете її у вигляді холодної локшини з соусом для макання. Деякі з найбільш популярних страв удон:

    Яке удон: Як і каке соба, каке удон - це простий суп із локшини з дасі, заправлений соєвим соусом та мирином.
    Місо німі удон: це ситне рагу з удон з овочами, локшиною та яйцем некруто, що плаває в бульйоні з пасти місо.

    Каррі удон: це популярна страва з товстої локшини, покритої японським каррі-ру.

    Удон сукі: Удон сукі - це сукіяки (страва з локшини в гарячому горщику), що складається з локшини удон, бобового сиру, пагонів бамбука, зеленої цибулі, вугра, креветок, грибів шиїтаке, моті, редиски дайкон, шпинату та кури.

    Які удон: ця страва складається з приготовленої локшини удон, обсмаженої з соєвим соусом, кунжутною олією та овочів, таких як зелена цибуля та капуста напа або бок-чою.

в виде галереив виде списка

Удон - це жувальна японська локшина з пшеничного борошна, води та солі, яку зазвичай подають у простому бульйоні на основі дасі. Вони товщі за гречану локшину соба - зазвичай від двох до чотирьох міліметрів - і можуть бути плоскими або округлими. Пшенична локшина удон зазвичай подається у вигляді супу з локшиною в гарячому бульйоні, але ви також знайдете її у вигляді холодної локшини з соусом для макання. Деякі з найбільш популярних страв удон:

    Яке удон: Як і каке соба, каке удон - це простий суп із локшини з дасі, заправлений соєвим соусом та мирином.
    Місо німі удон: це ситне рагу з удон з овочами, локшиною та яйцем некруто, що плаває в бульйоні з пасти місо.

    Каррі удон: це популярна страва з товстої локшини, покритої японським каррі-ру. .

    Удон сукі: Удон сукі - це сукіяки (страва з локшини в гарячому горщику), що складається з локшини удон, бобового сиру, пагонів бамбука, зеленої цибулі, вугра, креветок, грибів шиїтаке, моті, редиски дайкон, шпинату та кури.

    Які удон: ця страва складається з приготовленої локшини удон, обсмаженої з соєвим соусом, кунжутною олією та овочів, таких як зелена цибуля та капуста напа або бок-чою.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner