Рибні соуси
Корейський рибний соус зазвичай використовується для приготування кімчі для прискорення процесу бродіння. У деяких випадках його також використовують у корейських гарнірах або ж супах/тушкованих стравах, щоб надати додатковий смак умамі (умамі - смак високобілкових речовин, який виділяється в самостійний, п'ятий смак в Китаї, Японії та інших азіатських країнах).
- Рибний соус з анчоусів 68% Cock Brand, Таїланд, 700 мл. 1873243 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейський рибний соус Преміум з анчоусів Daesang 500 мл 1629145 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб
Корейський рибний соус зазвичай використовується для приготування кімчі для прискорення процесу бродіння. У деяких випадках його також використовують у корейських гарнірах або ж супах/тушкованих стравах, щоб надати додатковий смак умамі (умамі - смак високобілкових речовин, який виділяється в самостійний, п'ятий смак в Китаї, Японії та інших азіатських країнах).