Корейський рибний соус Мольчі з анчоусів, TM CheilJedang, 800 мл
255 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- Немає в наявності
- Код: 1125
- +380 (50) 886-57-94
- +380 (98) 245-76-74
Корейський рибний соус Мольчі з анчоусів від CheilJedang розбавить Ваші сірі будні та звичний раціон харчування,будьте в цьому впевнені!
Соуси вже давно увійшли в наше життя як невіддільна частина раціону,ведь так чи інакше звична їжа нам незабаром набридає, і тому ми прагнемо та куштуємо щось нове.
Сьогодні ми розповімо про рибний соус Мольчі з анчоусів. Що ми про нього знаємо?
Корейський рибний соус зазвичай використовується під час приготування кімчі для прискорення процесу бродіння. У деяких випадках його також використовують у корейських гарнірах або ж супах/тушованих стравах, щоб надати додатковий смак розуму (уміємо — смак високобілкових речовин, який виділяється в самостійний, п'ятий смак у Японії, Китіні інших країнах Далекого Сходу). Він зроблений зі зброєних і тушкованих анчоусів і являє собою світло-коричневу рідину. Але взагалі, якщо придивитися, соус має насичений напівпрозорий червонувато-золотисто-коричневий колір, тож ось незвичайна колірна палітра кольорів. Зазвичай він рясно додається майже до всіх азійських страв. Його часто використовують як маринад для риби та м'яса, а також як приправу (зазвичай змішують із нарізаним перцем чилі та соком лайма).
Найголовніше в приготуванні абсолютної будь-якої страви це дрібка любові, вона також необхідна та важлива, як соуси, щоб удосконалити страву й потім із насолодою її з'їсти!
Основні | |
---|---|
Виробник | Cj Cheiljedang |
Країна виробник | Південна Корея |
Об`єм | 800 мл |
Тип | Соус |
Упаковка | Пластикова пляшка |
- Ціна: 255 ₴