Корейський соус Мольчі з анчоусів Daesang – це чудова альтернатива рибним соусам, а також натуральний продукт.
Соуси вже давно увійшли до нашого життя як невід'ємна частина раціону харчування, адже так чи інакше звична їжа нам скоро набридає, і тому ми шукаємо і пробуємо щось нове.
Сьогодні ми поговоримо про соус Мольчі з анчоусів. Що ми знаємо про нього?
Загалом корейський рибний соус зазвичай використовується при приготуванні кімчі для прискорення процесу бродіння. У деяких випадках його також використовують у корейських гарнірах або супах/тушкованих стравах, щоб надати додатковий смак умам (умам - смак високобілкових речовин, що виділяється в самостійному, п'ятому смаку в Китаї, Японії та інших азіатських країнах).
Соус з анчоусів Daesang – ідеальна альтернатива рибному соусу, що має автентичний смак анчоуса. Він ідеально підходить для приготування різних страв з кімчі, а також як приправа до різноманітних страв. Є ще варіант використовувати його як заміну соєвого соусу. Соус з анчоусів готується шляхом зброджування анчоусів розсолом. Це натуральний продукт із апетитних анчоусів, тому не варто сумніватися у його якості.
Найголовніше в приготуванні абсолютної будь-якої страви це щіпка любові, вона також необхідна і важлива, як соуси, щоб удосконалити страву і потім з насолодою її з'їсти!
Соуси вже давно увійшли до нашого життя як невід'ємна частина раціону харчування, адже так чи інакше звична їжа нам скоро набридає, і тому ми шукаємо і пробуємо щось нове.
Сьогодні ми поговоримо про соус Мольчі з анчоусів. Що ми знаємо про нього?
Загалом корейський рибний соус зазвичай використовується при приготуванні кімчі для прискорення процесу бродіння. У деяких випадках його також використовують у корейських гарнірах або супах/тушкованих стравах, щоб надати додатковий смак умам (умам - смак високобілкових речовин, що виділяється в самостійному, п'ятому смаку в Китаї, Японії та інших азіатських країнах).
Соус з анчоусів Daesang – ідеальна альтернатива рибному соусу, що має автентичний смак анчоуса. Він ідеально підходить для приготування різних страв з кімчі, а також як приправа до різноманітних страв. Є ще варіант використовувати його як заміну соєвого соусу. Соус з анчоусів готується шляхом зброджування анчоусів розсолом. Це натуральний продукт із апетитних анчоусів, тому не варто сумніватися у його якості.
Найголовніше в приготуванні абсолютної будь-якої страви це щіпка любові, вона також необхідна і важлива, як соуси, щоб удосконалити страву і потім з насолодою її з'їсти!
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Daesang |
Країна виробник | Південна Корея |
Об`єм | 500 мл |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Інформація для замовлення
- Ціна: 122 ₴