Оцет
Оцет — розведений розчин оцтової кислоти, застосовуваний в кулінарії у якості ароматизатора харчових продуктів, використовуваний або безпосередньо, або в якості інгредієнта гірчиці, кетчупа або майонезу, а також при маринуванні. Його можна приготувати із самих різних фруктів і рослин, включаючи яблука, ячмінь, кокоси, фініки, виноград, ківі і цукровий тросник. Він використовувався як народний засіб для лікування інфекцій і укусів. Таблетки яблучного оцту рекламуються як засіб від таких хвороб як геморой, гіпертонія, артрит, біль у горлі і «несварення». Оцет використовувався в медицині у пацієнтів з хронічними постійними сечовими катетерами.
- Оцет з коричневого рису 900 мл ТМ O'Food, Південна Корея 1999131 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб
Оцет — розведений розчин оцтової кислоти, застосовуваний в кулінарії у якості ароматизатора харчових продуктів, використовуваний або безпосередньо, або в якості інгредієнта гірчиці, кетчупа або майонезу, а також при маринуванні. Його можна приготувати із самих різних фруктів і рослин, включаючи яблука, ячмінь, кокоси, фініки, виноград, ківі і цукровий тросник. Він використовувався як народний засіб для лікування інфекцій і укусів. Таблетки яблучного оцту рекламуються як засіб від таких хвороб як геморой, гіпертонія, артрит, біль у горлі і «несварення». Оцет використовувався в медицині у пацієнтів з хронічними постійними сечовими катетерами.