Кулінарні оцти
Оцет — розведений розчин оцтової кислоти, застосовуваний в кулінарії у якості ароматизатора харчових продуктів, використовуваний або безпосередньо, або в якості інгредієнта гірчиці, кетчупа або майонезу, а також при маринуванні. Його можна приготувати із самих різних фруктів і рослин, включаючи яблука, ячмінь, кокоси, фініки, виноград, ківі і цукровий тросник.
Оцет — розведений розчин оцтової кислоти, застосовуваний в кулінарії у якості ароматизатора харчових продуктів, використовуваний або безпосередньо, або в якості інгредієнта гірчиці, кетчупа або майонезу, а також при маринуванні. Його можна приготувати із самих різних фруктів і рослин, включаючи яблука, ячмінь, кокоси, фініки, виноград, ківі і цукровий тросник.