Питні оцти
Питні оцти, так названі «тоніками», були популярні в епоху Сухого закону, але на справді вони з'явилися сотні (або, може бути, тисячі) років тому. Рекламовані своїми передбачуваними перевагами для здоров'я, які варіюються від поліпшення травлення до контролю рівня цукру в крові, питні оцти складають конкуренцію чайному грибу за свої гроші - заповнюючи полиці продуктових магазинів і заповнюючи меню модних напоїв в ресторанах в якості основи як для коктейлів, так і безалкогольних напоїв. Виготовлений із ферментованої суміші оцту, води, фруктів (або фруктового соку) і цукру, питний оцет часто змішують з іншими ароматизаторами та інгредієнтами, такими як трави, спеції та пробіотики, щоб створити більш освіжаючий напій, ніж оцет. Тим не менш, більшість питних оцтів у пляшках можуть бути досить кислими, з дуже чітким смаком.
Питні оцти, так названі «тоніками», були популярні в епоху Сухого закону, але на справді вони з'явилися сотні (або, може бути, тисячі) років тому. Рекламовані своїми передбачуваними перевагами для здоров'я, які варіюються від поліпшення травлення до контролю рівня цукру в крові, питні оцти складають конкуренцію чайному грибу за свої гроші - заповнюючи полиці продуктових магазинів і заповнюючи меню модних напоїв в ресторанах в якості основи як для коктейлів, так і безалкогольних напоїв. Виготовлений із ферментованої суміші оцту, води, фруктів (або фруктового соку) і цукру, питний оцет часто змішують з іншими ароматизаторами та інгредієнтами, такими як трави, спеції та пробіотики, щоб створити більш освіжаючий напій, ніж оцет. Тим не менш, більшість питних оцтів у пляшках можуть бути досить кислими, з дуже чітким смаком.