Соєва спаржа – це дуже корисний та поживний продукт. У складі спаржі міститься велика кількість білка, при цьому невелика калорійність продукту. Чудово підійде для вегетаріанців.
Фучжу можна готувати як цільну страву, а також додавати різні начинки з морепродуктів, риби, м'яса та овочів. Також соєву спаржу можна використовувати як інгредієнт для салату.
Щоб приготувати соєву спаржу WANGJIA, достатньо замочити її в кип'яченій воді на 1-2 години, а потім додати на розпечену сковороду і обсмажити з овочами або іншими компонентами.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Вага упаковки | 0.5 кг |
Тип | Напівфабрикати соєві |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Інформація для замовлення
- Ціна: 169 ₴