Зробіть свою страву особливою! Соус кальбі для свинини скрасить Ваше звичайне уявлення про готування на грилі. Ну що ж, час вирушати на барбекю щоб випробувати це!
Коли приходять свята, приходить час для барбекю!Однак, що ж потрібно для того, щоб зробити ідеальне м'ясо? Насамперед усе криється у спеціях і... маринаді?
Тоді ми можемо впевнено порекомендувати корейський соус кальбі для свинини!
А взагалі що таке кальбі?
Кальбі (або ще це називають гальбі) - це корейська страва, яку готують на грилі з яловичих ребер (також зі свинячих).
Соус кальбі - це традиційний корейський маринад, приготований з таких інгридієнтів, як соя, цукор, кунжутна олія, часник і мирін (дуже солодке рисове вино, яке використовується в японській кулінарії). На смак цей соус солодко-солоний. Маринувати м'ясо в соусі потрібно не більше години, після чого обсмажте його на грилі з обох боків, постійно перевертаючи, щоб не спалити. Перед використанням маринаду добре збовтайте пляшку, а після відкриття зберігайте у холодильнику. Маринад кальбі для свинини використовується для того, щоб надати приголомшливий аромат і смак свинячим реберцям (і не тільки), які придбають золотисту апетитну скоринку завдяки соусу.
Будьте ситі і щасливі, не забувайте додавати в кожну свою страву частинку любові! Діліться з рідними та близькими, щоб чудово провести час!
Основні | |
---|---|
Виробник | Cj Cheiljedang |
Країна виробник | Південна Корея |
Вага | 840 г |
Тип | Соус |
Упаковка | Пластикова пляшка |
- Ціна: 250 ₴