Кошик
4555 відгуків
+380 (66) 557-35-36
+380 (50) 886-57-94
+380 (98) 245-76-74
T A I Y A K I _ M A R T
Кошик

Корейський рамен, вогненно гострий, з куркою, Пультак 140 г

115 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 1028
Корейський рамен, вогненно гострий, з куркою, Пультак 140 г
Корейський рамен, вогненно гострий, з куркою, Пультак 140 гГотово до відправки
115 ₴
+380 (66) 557-35-36
  • +380 (50) 886-57-94
  • +380 (98) 245-76-74
+380 (66) 557-35-36
  • +380 (50) 886-57-94
  • +380 (98) 245-76-74
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Корейський рамен, вогненно гострий, з куркою, Пультак 140 г

Рамен — найпопулярніша страва в азійських країнах, а також щодня   стає відомим у всьому світі! І діти, і дорослі просто шаленіють від нього, так воно ще й готується просто та швидко! Так чому ж Вам теж не побалувати себе чимось смачненьким і заодно заощадити час? Локшина з легкістю можна приготувати на робочій перерві, це займе буквально якихось п'ять хвилин, а скільки користі! Крім того, що однією такою порцією можна добре насититися, у вас з'явиться більше сили й енергії, а від того, що це гаряча страва, Ви зможете ще й зігрітися в холодні дні. Ну а завдяки різноманітності смаків можна побалувати свого внутрішнього гурмана. Цього разу ми пропонуємо Вам спробувати, чи не найзапекліший рамьон зі смаком  курки! Ні для кого не секрет, що в азійських країнах майже вся локшина гостра, але є й по-особливому гострі, які змушують знатно "потіти", щоб здолати пекучість і з'їсти свою порцію бажаної локшини!
Нумо ж дізнатися, який склад цього паковання?
Усередині ви знайдете сам головний інгредієнт-брикет локшини квадратної форми, а разом із нею йдуть два пакетики: із соусом і сухими спеціями.
Соус темно-червоного, навіть глибоко бордового кольору, має густу та тягучу консистенцію. Він має запах курки та спецій, серед яких перець чилі, цибуля, часник, чорний перець, паприка, карі та інші інгредієнти.
А з сухих спецій кунжут і сухі водоросли, які додають наприкінці приготування рамену, едака "вишенька на торті".

Спосіб приготування:

1. Наливаємо воду 600 мл у відповідну ємність і кип'ятимо її.
2. Щойно вода закипить, висипаємо в неї локшину та варимо її впродовж 5 хвилин.
3. Зливаємо трохи води, залишаючи ± 6 (100-150 мл) столових ложок.
4. Додаємо наш вогненний соус до локшини та готуйте ще секунд 30 на сильному вогні.
5. Посипаємо кунжутом і сухими водоростями з другого пакетика, перемішуємо, і готову страву можна подавати до столу!

Але насамперед варто зазначити найважливіші інгредієнти в приготуванні рамену : настрій, апетит і ті, хто з радістю розділить із Вами все це. Діліться з друзями та близькими та проводьте час разом із тарілочкою, рамена від Пульт. Діліться враженнями та насолоджуйтеся!

Характеристики
Основні
ВиробникSamyang
Країна виробникПівденна Корея
Вага140 г
Термін придатності12 міс
УпаковкаПоліетиленовий пакет
ТипРамен
Інформація для замовлення
  • Ціна: 115 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner