Кошик
5129 відгуків
+380 (50) 886-57-94
+380 (98) 245-76-74
T A I Y A K I _ M A R T
Кошик

Соєві соуси

Соєвий соус - одна з найстаріших приправ у світі. Він виготовляється з ферментованих соєвих бобів і надає їжі солоний смак. Хоча існує багато різних видів соєвих соусів, багато з них використовують один і той самий виробничий процес. По-перше, субстрат з приготовлених соєвих бобів, часто змішаних зі смаженою пшеницею, інокулюється цвіллю Apergillus. Після того, як цвіль колінізує субстрат (цей процес займає близько трьох днів), культуру змішують з солоною водою і переносять у великі великі чани, куди додають лактобацили — бактерії, розщеплювальні цукор до молочної кислоти, і отримана суміш ферментується протягом тривалого часу.

Соєвий соус можна використовувати як замінник солі та при смаженні. Крім усього іншого, всі ми знаємо, що соєвий соус нерідко використовується з суші, які поливають цим соусом або мачають в нього.

в виде галереив виде списка

Соєвий соус - одна з найстаріших приправ у світі. Він виготовляється з ферментованих соєвих бобів і надає їжі солоний смак. Хоча існує багато різних видів соєвих соусів, багато з них використовують один і той самий виробничий процес. По-перше, субстрат з приготовлених соєвих бобів, часто змішаних зі смаженою пшеницею, інокулюється цвіллю Apergillus. Після того, як цвіль колінізує субстрат (цей процес займає близько трьох днів), культуру змішують з солоною водою і переносять у великі великі чани, куди додають лактобацили — бактерії, розщеплювальні цукор до молочної кислоти, і отримана суміш ферментується протягом тривалого часу.

Соєвий соус можна використовувати як замінник солі та при смаженні. Крім усього іншого, всі ми знаємо, що соєвий соус нерідко використовується з суші, які поливають цим соусом або мачають в нього.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner