Соєві соуси
Соєвий соус - одна з найстаріших приправ у світі. Він виготовляється з ферментованих соєвих бобів і надає їжі солоний смак. Хоча існує багато різних видів соєвих соусів, багато з них використовують один і той самий виробничий процес. По-перше, субстрат з приготовлених соєвих бобів, часто змішаних зі смаженою пшеницею, інокулюється цвіллю Apergillus. Після того, як цвіль колінізує субстрат (цей процес займає близько трьох днів), культуру змішують з солоною водою і переносять у великі великі чани, куди додають лактобацили — бактерії, розщеплювальні цукор до молочної кислоти, і отримана суміш ферментується протягом тривалого часу.
Соєвий соус можна використовувати як замінник солі та при смаженні. Крім усього іншого, всі ми знаємо, що соєвий соус нерідко використовується з суші, які поливають цим соусом або мачають в нього.
- Соус світлий соєвий Haday Superior Light Китай, 1.75 л 1535363 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Соус соєвий світлий Haday Superior Light Китай, 500 мл 1537145 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Соус соєвий світлий Haday Superior Light Китай, 4.9 л 1539906 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Соус світлий соєвий Haday Golden Label Superior Light Китай, 500 мл 1543146 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Соус соєвий чистий смак 500г TM DAESANG, Південна Корея 1969128 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Соус соєвий витриманий (натуральний смак) 500 мл ТМ O'Food 2005124 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейський соєвий соус класичний Sajo, 930мл !!! Термін до 09.2024 1132249 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб
Соєвий соус - одна з найстаріших приправ у світі. Він виготовляється з ферментованих соєвих бобів і надає їжі солоний смак. Хоча існує багато різних видів соєвих соусів, багато з них використовують один і той самий виробничий процес. По-перше, субстрат з приготовлених соєвих бобів, часто змішаних зі смаженою пшеницею, інокулюється цвіллю Apergillus. Після того, як цвіль колінізує субстрат (цей процес займає близько трьох днів), культуру змішують з солоною водою і переносять у великі великі чани, куди додають лактобацили — бактерії, розщеплювальні цукор до молочної кислоти, і отримана суміш ферментується протягом тривалого часу.
Соєвий соус можна використовувати як замінник солі та при смаженні. Крім усього іншого, всі ми знаємо, що соєвий соус нерідко використовується з суші, які поливають цим соусом або мачають в нього.