Стакан
Локшина рамьон зазвичай готується з пшеничного борошна, солі, води та содової води (кансуї), яка надає локшині світло-жовтий колір, в'язку та слизьку текстуру та її унікальний аромат. У начинку рамьона входять різні інгредієнти, але здебільшого це овочі, морепродукти, м'ясо та яйця.
Рамьони різняться на вигляд і смаку. Одним з найбільш типових видів рамьона є локшина швидкого приготування, яка також має різні смаки та стилі. Він зручний та доступний за ціною, але має вишуканий смак. Як і більшість локшини та інших продуктів, рамьон тісно пов'язаний з корейським суспільством та його культурою. Варто уваги, що в Кореї рамьон розроблений як один із найважливіших складових харчової культури та суспільства, хоч і не є традиційною корейською їжею.
Є також правильний і неправильний спосіб приготування рамьона швидкого приготування. Якщо локшина м'яка і розчиняється в роті, ви її переварили і "гра закінчена" – рамьон вийде несмачним. Залежно від страви - деякі з них є суповими основами, інші вимагають злити більшу частину води, а треті - злити і обполоснути локшину в холодній воді - локшина матиме різну консистенцію. Якщо ви новачок, дотримуйтесь інструкцій на пакеті. Але в цілому хороше практичне правило полягає в тому, що локшина все одно має бути трохи жувальною.
- Корейський гострий рамьон у стакані, TM Samyang, 115 г 1059124 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейський рамьон Удон, з темпурою, TM Nongshim, 62 г 1063105 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейський рамон зі смаком яловичини, TM Samyang, 65 г 106566 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейський гострий рамьон зі смаком курочки в склянці, Пульт 120 г 1410124 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейський рамен Удон, з темпурою, TM Nongshim, 111 г 1493196 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Вермішель рисова HEZHONG зі смаком морепродуктів Китай, 75 г 153058 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейський гострий Джин рамьон в стакані, Ottogi, 110 г 1595138 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейський негострий Джин рамьон в стакані Ottogi, 110 г 1596138 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Вермішель рисова HEZHONG зі смаком смажених реберець Китай, 105 г 164758 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Рисова локшина зі смаком яловичини, Південна Корея, 93.5 г. 190592 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Локшина швидкого приготування із кімчі, 76 г, Китай, JML. 191763 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Локшина Рамен зі смаком морепродуктів з соусом з чорних бобів Чапагурі 114 г. TM Nongshim, Південна Корея. 1957140 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Рисова лапша швидкого приготування зі смаком морепродуктів 78 г ТМ HEZHONG 206563 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Рисова лапша швидкого приготування зі смаком свинини в чорному часнику 78 г ТМ HEZHONG 206663 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Рисова лапша швидкого приготування зі смаком курки з кокосом 78 г ТМ HEZHONG 206763 ₴Готово до відправки
- Локшина в стакані зі смаком Том Яму з креветками ТМ Miliket 60г 207756 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
Локшина рамьон зазвичай готується з пшеничного борошна, солі, води та содової води (кансуї), яка надає локшині світло-жовтий колір, в'язку та слизьку текстуру та її унікальний аромат. У начинку рамьона входять різні інгредієнти, але здебільшого це овочі, морепродукти, м'ясо та яйця.
Рамьони різняться на вигляд і смаку. Одним з найбільш типових видів рамьона є локшина швидкого приготування, яка також має різні смаки та стилі. Він зручний та доступний за ціною, але має вишуканий смак. Як і більшість локшини та інших продуктів, рамьон тісно пов'язаний з корейським суспільством та його культурою. Варто уваги, що в Кореї рамьон розроблений як один із найважливіших складових харчової культури та суспільства, хоч і не є традиційною корейською їжею.
Є також правильний і неправильний спосіб приготування рамьона швидкого приготування. Якщо локшина м'яка і розчиняється в роті, ви її переварили і "гра закінчена" – рамьон вийде несмачним. Залежно від страви - деякі з них є суповими основами, інші вимагають злити більшу частину води, а треті - злити і обполоснути локшину в холодній воді - локшина матиме різну консистенцію. Якщо ви новачок, дотримуйтесь інструкцій на пакеті. Але в цілому хороше практичне правило полягає в тому, що локшина все одно має бути трохи жувальною.