Стакан
Локшина рамьон зазвичай готується з пшеничного борошна, солі, води та содової води (кансуї), яка надає локшині світло-жовтий колір, в'язку та слизьку текстуру та її унікальний аромат. У начинку рамьона входять різні інгредієнти, але здебільшого це овочі, морепродукти, м'ясо та яйця.
Рамьони різняться на вигляд і смаку. Одним з найбільш типових видів рамьона є локшина швидкого приготування, яка також має різні смаки та стилі. Він зручний та доступний за ціною, але має вишуканий смак. Як і більшість локшини та інших продуктів, рамьон тісно пов'язаний з корейським суспільством та його культурою. Варто уваги, що в Кореї рамьон розроблений як один із найважливіших складових харчової культури та суспільства, хоч і не є традиційною корейською їжею.
Є також правильний і неправильний спосіб приготування рамьона швидкого приготування. Якщо локшина м'яка і розчиняється в роті, ви її переварили і "гра закінчена" – рамьон вийде несмачним. Залежно від страви - деякі з них є суповими основами, інші вимагають злити більшу частину води, а треті - злити і обполоснути локшину в холодній воді - локшина матиме різну консистенцію. Якщо ви новачок, дотримуйтесь інструкцій на пакеті. Але в цілому хороше практичне правило полягає в тому, що локшина все одно має бути трохи жувальною.
- Корейський гострий рамьон у стакані, Samyang, 65 г!!!Знижка (Термін до 03.2025) 105566 ₴Готово до відправки
- -10%Корейський гострий рамьон у стакані, TM Samyang, 115 г 1059124 ₴111,60 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейський рамьон Удон, з темпурою, TM Nongshim, 62 г 1063105 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- -50%Корейський рамен Удон, з темпурою, TM Nongshim, 111 г!!!Уцінка (Термін до 04.2025)) 1493196 ₴98 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Вермішель рисова HEZHONG зі смаком морепродуктів Китай, 75 г 153053 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейський гострий Джин рамьон в стакані, Ottogi, 110 г 1595138 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Вермішель рисова HEZHONG зі смаком смажених реберець Китай, 105 г 164753 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- -50%Рисова Лапша оригінальна Південна Корея, 92 р.!!!Уцінка(Термін до 04.2025) 190392 ₴46 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- -50%Рисова Лапша зі смаком Кімчі Південна Корея, 92 р.!!!Уцінка (Термін до 04.2025) 190492 ₴46 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- -50%Рисова локшина зі смаком яловичини, Південна Корея, 93.5 г.!!!Знижка (Термін до 04.2025) 190592 ₴46 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- -44%Локшина Чапагурі гострий 114 г, Nongshim!!!Уцінка (термін до 04.2025) 2011140 ₴78,40 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- В'єтнамський суп швидкого приготування Фо з яловичиною боул ТМ Miliket 65г 205170 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Рисова лапша швидкого приготування зі смаком морепродуктів 78 г ТМ HEZHONG 206563 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Локшина в стакані зі смаком Том Яму з креветками ТМ Miliket 60г 207756 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейський рамен у стакані Пультак гострий з куркою та з лаймом, TM Samyang, 110 г 2086124 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейський рамен сівід із водоростями у стакані O'Food 103 г 208777 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Корейський рамен зі смаком Кімчі у стакані O Food 129 г. 208885 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- -40%Стакан відвареного рису із бульгогі 320г, OTTOGI!!!Уцінка (Термін до 04.2025) 2102203 ₴121,80 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
Локшина рамьон зазвичай готується з пшеничного борошна, солі, води та содової води (кансуї), яка надає локшині світло-жовтий колір, в'язку та слизьку текстуру та її унікальний аромат. У начинку рамьона входять різні інгредієнти, але здебільшого це овочі, морепродукти, м'ясо та яйця.
Рамьони різняться на вигляд і смаку. Одним з найбільш типових видів рамьона є локшина швидкого приготування, яка також має різні смаки та стилі. Він зручний та доступний за ціною, але має вишуканий смак. Як і більшість локшини та інших продуктів, рамьон тісно пов'язаний з корейським суспільством та його культурою. Варто уваги, що в Кореї рамьон розроблений як один із найважливіших складових харчової культури та суспільства, хоч і не є традиційною корейською їжею.
Є також правильний і неправильний спосіб приготування рамьона швидкого приготування. Якщо локшина м'яка і розчиняється в роті, ви її переварили і "гра закінчена" – рамьон вийде несмачним. Залежно від страви - деякі з них є суповими основами, інші вимагають злити більшу частину води, а треті - злити і обполоснути локшину в холодній воді - локшина матиме різну консистенцію. Якщо ви новачок, дотримуйтесь інструкцій на пакеті. Але в цілому хороше практичне правило полягає в тому, що локшина все одно має бути трохи жувальною.