Корейський рамьон Чаджанмьон, TM Ottogi, 135 г
66 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- Немає в наявності
- Код: 1048
- +380 (50) 886-57-94
- +380 (98) 245-76-74
Ароматний, апетитний автентичний запах рамена Ottogi із популярним смаком чаджан. Він так і приваблює шанувальників корейської кухні і без жодного сумніву займає одне з важливих місць у раціоні харчування.
Вже відомо по всьому світу, що рамен дуже поширена, доступна, дешева і, головне, найсмачніша страва. Ситна і апетитна локшина завжди зможе порадувати всіх і кожного – і дітей, і дорослих! А особливо поціновувачів корейської кухні та любителів з'їсти чогось гострішого. Крім цього рамен зручний тим, що його можна приготувати за якихось п'ять хвилин, маючи всього кілька інгредієнтів під рукою і окріп! Навіть дитина зможе відчути себе кухарем, але лише під наглядом дорослих для безпеки! І, звичайно ж, можна доповнювати страву чим завгодно, все у Ваших руках, лише дайте волю уяві та створіть свій ідеальний смак!
А сьогодні ми хочемо Вас здивувати дійсно чимось незвичайним і дуже смачним. Тому хочемо представити Вашій увазі апетитний чачджанмен від TM Ottogi! Що це таке? Давайте розбиратися разом.
Локшина чаджанмен - це гармонійне поєднання смачної пружної локшини рамен з темним, майже чорним соусом "чачжан", який виготовляється з чорних соєвих бобів, традиційними корейськими овочами і приправами. Локшина, на диво, не гостра і має яскраво виражений овочевий солодко-солоний смак, а також ще оригінальний і незвичайний зовнішній вигляд. Також цей рамен чудово підійде вегетаріанцям!
Що ж в упаковці? Давайте зараз і дізнаємось! Перше, що можна побачити і відчути через упаковку, це брикет локшини квадратної форми, також на додаток до неї йдуть три пакетики: із сушеними овочами, олією та соусом "чачжан".
Спосіб приготування:
1. Наливаємо воду 550-600 мл у відповідну ємність і кип'ятимо її.
2. Як тільки вода закипить, кладемо в неї брикет локшини і висипаємо сушені овочі, варимо ≈3 хвилини.
3. Зливаємо трохи води, залишаючи ±6 (100-150 мл) столових ложок.
4. Додаємо соус "чаджан" в локшину, ретельно перемішуємо і готуємо ще 1-2 хвилини на слабкому вогні.
5.Перекладаємо локшину в тарілку, додаємо масло, знову перемішуємо, беремо зручні столові прилади і насолоджуємося різноманітністю смаку!
Не забувайте, що найважливіше та незамінне у приготуванні будь-якого рамена – це настрій та апетит! Тому можна запросити друга, пригостити рідних чи знайомих, щоб чудово та смачно провести час із тарілочкою гострої та апетитної локшини. Зігрійтеся в холодні дні і насолоджуйтесь неймовірним смаком разом із компанією Ottogi! Замовляйте і будьте щасливі, адже їжа теж має приносити радість та задоволення в житті кожного!
Основні | |
---|---|
Виробник | Ottogi |
Країна виробник | Південна Корея |
Тип | Гарніри |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 135 г |
Термін придатності | 360 міс |
- Ціна: 66 ₴